OPENINGSUREN
Elke dag open van 07u00 tot 22u30

Wassalon

Professionele wasmachines en droogkasten

In onze vestigingen in Puurs en Bornem kan u gebruik maken van professionele wasmachines en droogkasten waardoor uw kledij op een veilige en correcte manier kan gereinigd worden. Onze verscheidenheid aan verschillende groottes van wasmachines, zorgen voor het beste was resultaat.

Exclusief voor de regio GROTE REUZE DROOGKAST in onze vestiging in Puurs!
Met 21 kg aan volume is o.a. donsdekens snel drogen een feit, met uitmuntend luchtig resultaat! Tevens hanteert wasOmatic steeds uiterst lage tarieven voor alles.

De 8 normale volume droogkasten genieten eveneens elk een uitzonderlijk snel droogproces (naargelang het vochtgehalte van uw wasgoed).

De door u gekozen temperatuur en tijdsduur bij onze droogkasten, zorgt voor een uiterst efficiënte en snelle droog cyclus.

Strijkmachine

Strijken doet u in ons wassalons op een professionele mangel met een breedte van 160 cm. Deze is uitermate geschikt voor het strijken van elke soort vlak wasgoed. De mangel is zeer eenvoudig te bedienen en in het salon kan u hiervoor alle gebruiksinformatie en richtlijnen terug vinden.

Dieren wasmachine + droogkast

Wij beschikken over een aparte professionele wasmachine en droogkast voor het reinigen en drogen van dieren spullen in onze beide vestigingen. Het wassalon in Bornem heeft een extra grote wasmachine, handig voor o.a. grote dierendekens.

TIP: Reinig uw paardendekens in de grote wasmachine te Bornem. Deze heeft een extra grote deuropening !